maanantai 13. tammikuuta 2014

Tyttö on täynnä energiaa ja hampaita kutisee mahdottomasti! Välillä juostaan häntä suorana ympäri asuntoa ja sitten tulee uni kuin seinään :) Oikea vintiökin osaa jo olla kun tietää kyllä mitä saa tehdä ja mitä ei saa mutta silti pitää käydä emännän villasukka tai kenkä hakemassa keskelle olohuonetta.

 Vintiö vauhdissa.

 "Vielä minä mahdun tänne."

Viikonloppuna tavattiin labradorinnoutajanpentu Manu. Manu on muutaman viikon Saagaa vanhempi ja jo huomattavasti isompi. Ystävällinen Manu olisi kovasti halunnut olla Saagan kaveri mutta Saagaa tämä poika vähän hirvitti ja paras paikka olikin sitten katsoa tätä mustaa otusta sylistä.

Viikonloppuna käytiin myös ensimmäistä kertaa bemarin kyytissä, taitaa volvo olla kuitenkin enemmän Saagan mieleen ;)


Ulkoiltiin useaan kertaan kirpakasta pakkasesta huolimatta mutta eihän se tällaista karvapalleroa kyllä yhtään haitannut. Oli oikein mukava käydä alueella lenkillä jossa ei ollut muita koiria ulkoiletettu. Hallilla ollessa leikittiin lumikasan päällä, hienosti tämä pieni pääsee jo jyrkkää lumikasaa ylös kapuamaan :)
 "Lumikasan valloittaja Saaga."



Kaiken touhun jälkeen illalla (ja päivälläkin useaan otteeseen) uni maistui :) Ollaan harjoiteltu harjaamista lisää, kynnet leikattu ja tassukarvoja siistitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti