lauantai 11. tammikuuta 2014

Niin sitä aletaan lähestymään jo 9 viikon ikää ja tyttö kasvaa vauhdilla :) Hampaita on alkanut kutisemaan niin että tuntuu siltä että jatkuvasti pitäisi olla jotain pureskeltavana. Tällä viikolla Saaga on ollut jo vähän pidempiä pätkiä yksin kotona olohuoneessa aitauksessa. Välillä on itkemään jääty mutta kun takaisin tultu niin Saaga kömpinyt omasta pesäkolostaan nukkumasta.

Maanantaina käytiin kotona Kalajoella mutka tutustumassa muihin koiriin. Ja voi että kun sieltä löytyikin niin ihana kaverikoira Iita :) Iita toimi hyvänä tsempparina lenkillä kun Saagaa alkoi vähän jännittämään. Yhteispotrettia ottaessa kuvaaja sai kyllä tytöt viereikkäin istumaan mutta ei meinannut olla tarpeeksi nopea :) Iita olisi niin kovasti halunnut kuvaajan lupaaman piparin palasen ja Saaga olisi halunnut niin kovasti vain Iitun kanssa leikkiä.

 Mun tytöt, Iita ja Saaga <3

Saaga lenkillä odottamassa tsemppari-Iitaa


Säännöllinen päivärytmi on alkanut jo hyvin muodostumaan ja  Saaga nukkuu yöt hyvin. Harjaamista harjoitellaan pienissä erissä makupalojen avulla ja pikku hiljaa paremmin alkaa luonnistumaan. Viikonloppuna on tarkoitus järjestää Saagalle Spa hoito ;) Ja katsotaan mitä muutenkin viikonloppu tuo tässä tullessaan :)

Ulkona vihdoin jo vähän enemmän lunta ja voi että kuinka kiva onkaan takapihalla hyppiä kinokseen ja ehtiä hankeen heitettyä puruluuta! :)


1 kommentti: