tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma takana päin ja paluu normaali arkeen. Loman aika olikin melko vilinää ja vilskettä. Aluksi jäätiin Saagan kanssa kahdestaan kun minulla oli vielä muutama päivä töitä. Sen jälkeen siskon perhe tuli meidän luo lomailemaan ja kuinka Saaga tykkäsikään kun oli leikki- ja lenkkikavereita useampi :) Harmi vain kun leikkipuiston edustalla oli kyltti että Saaga ei saanut sinne mennä joten odoteltiin kiltisti leikkikentän ulkopuolella :)

Loppulomasta suunnattiinkin sitten Kuusamoon. Kuusamossa oli jälleen vastassa Kiira ja Tita koirat, Kiiran kanssa Saaga leikki paljon mutta Tita-seniori ei oikein jaksanut pentujen leikkiä ja meinasi aina vähän murahtaa kun Saaga olisi niin kovasti halunnut käydä Titaakin moikkaamassa. Hiihtämässäkin käytiin ja hyvin tyttö jaksoi mukana tulla. On oikein reipas koira :)

Loman alussa käytiin myös tehosterokotuksilla. Saaga ei kyllä huomannut ollenkaan rokotusta kun oli eläinlääkärillä niin hyviä namusia :)

Muutamia otoksia viime viikolta:



Saaga ja kummityttö <3

"Minä olen jo iso tyttö."

"Ja odotan kiltisti että annetaan lupa ottaa namupala."

Väsynyt mutta onnellinen lomalainen :)






2 kommenttia:

  1. Ihana nähdä miten mukavasti Saaga kasvaa ja on sosiaalinen typykkä! Terkkuja äipältä taas vuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saaga on kyllä aivan ihanan valloittava persoona ja on jokaista liikkujaa kohtaamassa häntä heiluen :) turkki on tosi upea! Rapsutuksia Cipulle ja terkkuja koko poppoolle :)

      Poista