maanantai 27. tammikuuta 2014

Jälleen maanantai ja uusi viikko alkaa. Reipas Saaga on tottunut päivän rytmiin ja jäänyt aitaukseen odottamaan ilman itkua. Tietää jo että hetken kun odottaa niin talonväki kyllä tulee takaisin. Matolääke otettiin kera maksamakkaran torstaina. Perjantai aamu oli poikkeuksellinen muihin aamuihin verrattuna kun minulla oli palaveri. Tämän vuoksi aamun rutiinit tehtiin hiukan eri järjestyksessä. Tästä järjestyksestä Saaga ei vaan tykännyt yhtään, nimittäin töihin laittautuminen tuli jo ennen kuin aloin laittamaan ulkoiluvaatteita päälle jonka myötä Saaga protestoi pissaamalla eteisen matolle. Ja kyllä! Tämä oli nimenomaan protestipissa koska neiti oli kyllä juuri tullut takapihalta normaali aamupissalta :)

Viikonlopuksi suunnattiinkin sitten koiliseen. Matka meni hyvin yhdellä pysähdyksellä ja perille kun päästiin niin koiria olikin sitten vastassa kaksin kappalein. Häntä heilui kun oli niin kiva nähdä toisia koiria.

Ulkoiltiin paljon kun keli ja olosuhteet tytölle hyvät. Nautti niin kovasti kun sai olla vapaasti irti luonnossa ja leikkiä lumessa. Makkaranpaistossakin käytiin :)

Saaga kera uuden huomioliivin :)


Puruluun syöntiä makuullaan kun ei jaksanut enää olla ylhäällä :)

Ja sitten koppiin nukkumaan.


Makkaranpaistossa.

Katsotaan mitä kivaa tuleva viikko tuo taas tullessaan :)


1 kommentti:

  1. Mukavia juttuja ja kivoja kuvia, mamma lähettää haukkuterkkuja :)

    VastaaPoista